▪ هنگام
تفت دادن سبزی یا گوشت، در پایان کار مقدار کمی شکر، عسل یا آب میوه را اضافه کنید
تا لعاب داده و طعم آن بهتر شود.
▪ ادویه جوز هندی را در آخر به غذا اضافه کنید زیرا حرارت، طعم آن را
از بین می برد.
▪ هنگامی که کاهو را برش می زنید، استفاده از چاقو باعث
تغییر رنگ گوشه های برش خورده کاهو می شود بنابراین کاهو را با دست تکه کنید.
▪ قبل از کباب کردن غذا، سیخ کباب و دستگاه کباب پز را
چرب کنید.
▪ استفاده از قاشق شیاردار هنگام ریختن مایه کیک در قالب
مانع ایجاد حباب می شود.
▪ افزودن یک قاشق مرباخوری سرکه به روغن هنگام سرخ کردن
دونات مانع جذب روغن می شود.
▪ برای تازه شدن سبزی آن را در آب سرد حاوی کمی آب لیمو
بخوابانید.
▪ 6 دانه سیر له شده و کمی جعفری را به 115 گرم کره اضافه
کنید و به شکل تنه درخت درآورید . کره را در پلاستیک بپیچید و در فریزر قرار دهید.
از این کره می توان در گوشت، سبزی و یا برای روی نان استفاده کرد.
▪ هنگام استفاده از کره در پخت، کمی روغن به آن اضافه
کنید تا کره نسوزد.
▪ برای آب پز کردن تخم مرغ، آن ها را در آب جوش قرار دهید
و سپس حرارت را کم کنید. این روش مانع ترک خوردگی پوسته تخم مرغ خواهد شد.
▪ اگر قصد دارید ماهی را بیش از یک روز فریز کنید، آن را
کاملا با نمک و زردچوبه آغشته و بعد فریز کنید.
▪ برای جلوگیری از حمله حشرات، به ظرف حبوبات چند دانه
میخک اضافه کنید.
▪ برای افزودن ماندگاری قهوه، آن را در یک ظرف دردار و
سپس در یخچال قرار دهید.
▪ سفیده تخم مرغ یخ زده بهتر کف می کند.
برای جلوگیری از ورود مورچه به منزل به نکات زیر توجه کنید:
▪ خیار
به ویژه خیار تلخ را جلوی راه آن ها قرار دهید. مورچه ها از خیار متنفرند.
▪ کمی سرکه سفید به مکان هایی که محل عبور مورچه است
بپاشید.
▪ با مخلوطی از یک لیوان آب و یک لیوان سرکه سیب پنجره ها
را تمیز کنید تا مورچه ها را دور نگه دارد.
▪ برگ های خشک نعناع را در مسیر مورچه ها قرار دهید.
▪ مورچه ها از مسیری که دارچین، آب لیمو، پودر قهوه و
فلفل پاشیده شده باشد عبور نخواهند کرد.
▪ در ترک های دیوار سیر قرار دهید تا مورچه ها را دور نگه
دارد.
برچسبها: نکات, آشپزی, خانه داری, گلستان دانش
.: Weblog Themes By Pichak :.