دلایل زیادی وجود دارد که ما از یک فنجان چای داغ لذت ببریم. ما عطر گونه های مختلف چای را دوست داریم، در دست گرفتن یک لیوان چای داغ در یک صبح سرد زمستانی و گرم شدن دست ها دلنشین است و مزه مزه کردن چای در مقابل شومینه یک راه عالی برای رسیدن به آرامش است و مهمتر اینکه پس از گذراندن یک روز پر دغدغه بهترین معجون برای رفع خستگی و تجدید قوای جسمی است ..
چای سبز خواص: ضد سرطان، محرک سیستم ایمنی بدن، کاهش پرفشاری خون،
ضد افسردگی، سبب پایین آمدن خطر بیماری انسداد شریانها میشود، خطر لخته شدن خون
و سکتهها را کاهش میدهد. چای میوه گل نسترن (طبیعت گرم) خواص: پایین آورنده فشار خون و قندخون، سرشار ویتامین ث، ضد
سرماخوردگی، مقوی معده، ضد اسهال
تذکّر: در اصل
گیاه چای سبز و سیاه یکی است. در صورتی که برگ تازه چای را به سرعت خشک کنند چای
سبز به دست می آید ولی زمانی که برگ چای مورد تخمیر قرار گیرد تغییراتی در رنگ و
بـو، مزه و مواد و اثرات آن نسبت به چای سبز ایجاد می شود و چای سیـاه به دست می
آید
طرز تهیّه: میوه گل
نسترن (15 عدد) در یک قوری (2 لیوان آب جوش) به همراه مقداری نبات دم کرد میل شود.
برچسبها: انـــواع چـای, گـیـاهی, خـواص
.: Weblog Themes By Pichak :.